Who Made Me A Princess - Tanıtım

 Herkese merhaba!

Bugün size çok hoş, bol gizemli ve tatlı mı tatlı bir webtoonun tanıtımını yapacağım. 


Who Made Me a Princess




Kendisi gerçekten harika bir webtoon. Öncelikle çizimlerden bahsedelim. 


Çizimleri gerçekten harika ve çok tatlı. Ayrıca ilerledikçe çizimleri daha da hoş hale geliyor. Zaten buraya ekleyeceğim görsellerle çizimleri de göreceksiniz. 


Konusuna gelincee; konusu oldukça sıradışı ve gizemli. Okudukça heyecanlanacak ve merak içinde kalacaksınız. Serinin konusunu şöyle anlatayım:

Mc'mizin (main character/başrol) adı Athanasia. Kendisi yetimhanede büyümüş bir kız. Öğretmeniyle birlikte küçük bir restaurant açıyorlar. Fakat öğretmeni ölüyor. Athanasia yalnız kalıyor. 

Bir gün gelen müşterilerden biri kitabını prada bırakıyor. Mc'miz ise bu kitabı okuyor. Fakat kitabın asıl ilginç yanı, kitaptaki bir karakter ile Athanasia'nın isimleri aynı. Kitaptaki Athanasia çok şansız bir karakter. Bebekliğinden beri her zaman dışlanmış, kendi öz babası Claud de Alger Obelia tarafından hiç sevilmemiş, hatta hiçbir suçu olmamasına rağmen onun tarafından öldürülmüş bir karakter çünkü. Ve kitaptaki Athanasia ölürken, kitabın başrolü olan Athanasia'nın kardeşi ile babası mutlu bir hayat yaşıyor. Kitap da böyle bitiyor. 

Bir gün Athanasia bir kaza geçiriyor ve ölüyor. Fakat uyandığında, kendini romandaki Athanasia olarak buluyor. Bu yüzden kendi öz babası taragından öldürülmemek için 3 plan yapıyor. 

A planı: Kalpsiz imparator olan babası tarafından fark edilmeden sessizce yaşamak.

B planı: Yeterince para toplayıp saraydan kaçmak. 

C planı: Tatlı dille ve yapışarak kalpsiz babasınaa kendini sevdirmek.

Sizce hangisini seçecek? 





Bir de orjinal açıklamayı vereyim isterseniz.

Güzel Athanasia, soğukkanlı bir imparator olan kendi öz babası Claude de Alger Obelia'nın ellerinde öldürülür! Bu sadece aptalca bir uyku masalı… Ta ki bir kadın aniden o talihsiz Prenses olarak gözlerini açana kadar! Mahkum olduğu bu kaderden hayatta kalabilmek için bir plana ihtiyacı var ve zaman tükeniyor. A Planı ile gidip, o rezil İmparator tarafından fark edilmeden mümkün olduğunca sessizce mi yaşamak? B Planı, Saraydan kaçmak için yeterince para mı toplamak? Yoksa C Planına yapışıp, tatlı dille babasının gözüne mi girmek?!






Size bir de karakterleri tanıtayım.
Başrolümüz olan Athanasia ile başlayalım.





Athanasia De Alger Obelia


Oldukça tatlı ve güzel bir kız. Oldukça da zeki. Altına karşı bir düşkünlüğü var :) Annesine çok benziyor. Başrol olması nedeniyle fazla uzun tutmayacağım. Zamanla tanıyacak ve çok seveceksiniz zaten.






Jenette



Bu da romanın olması gereken başrolü Jenette. Kendisinin bile haberdar olmadığı müthiş bir karanlık geçmişi ve sırları var. Okuyunca çok şaşıracaksınız. Oldukça duygusal ve saf bir kişiliği var. 
Hatta fazla saf olması nedeniyle okuyucular tarafından pek sevilmiyor. Fakat kötü bir karakter değil. 





Ijekiel Alpheus


Orjinal romandaki başrol erkek karakter. Romana göre Jenette, Ijekiel ile evlenecekti. Kendisi bir dahi. Her ne kadar romanda Jenette ile evleniyor olması gerekiyor olsa da Athanasia'ya tutuluyor. Biraz sessiz bir karakter zannımca. Kendi halinde takılıyor. 



Lucas



Bu da Lucas. Kendisi yüzyıllar yaşamış bir büyücü. Çok seveceksiniz onu. Bu karakterimizin çocuk formu. Athanasia'yla önceden tanışıyor ve hatta Athanasia'nın Ijekiel ile tanışmasını da o sağlıyor. Ayrıca Athanasia hastalanıp ölmek üzereyken onu Lucas kurtarıyor. Kısacası Athanasia'nın kurtarıcısı. 





Claude De Alger Obelia




Soğuk, kalpsiz, zalim. Kendisi Obelia imparatorluğunun imparatoru. Oldukça soğuk ve katı birisi. Yüzü daima duygusuz. Her zaman katı ve işkolik. Fakat zamanla gizemli geçmişini, böyle olmasının ardındaki sırları ve içindeki iyiyi göreceksiniz. 



Diana 

Athy'nin (Athanasia) annesi. Oldukça güzel ve bir dansçı. Ayrıca Claud'un yalvardığı ve sevdiği tek kadın. Fakat Athy doğduğunda Diana ölmüş. 



Felix Robane

Claud'a en yakın olan kişi. Ayrıca Athanasia'nın şahsi koruması. Oldukça eğlenceli bir kişiliği var. Nazik ve cesur. Ayrıca oldukça da güçlü. Athanasia'nın dadısı olan Lillian'ı seviyor.




Lily (Lillian) 

Aslında soylu bir aileden geliyor. Fakat Athanasia'ya dadılık yapıyor. Güzel görünümlü, hoş ve nazik bir bayan. Her zaman Athanasia'yla ilgileniyor.




Anastacius



İçimde kim olduğunu söylersem tadı kaçar gibi bir his var. Ayrıca bu adam bir çok sırrın anahtarı olacak bir karakter. İyi mi kötü mü bende karar verebilmiş değilim. En iyisi okuyunca siz karar verin.




Bay Beyaz (Roger Alpheus) 


Athy'miz kendisine Bay Beyaz ismini vermiş. Asıl adı Roger Alpheus. Tipinden ve adından anlayacağınız üzere Ijekiel'in babası. Bu adamın ilk sahnelerinde oldukça güleceksiniz. Çünkü Athy'miz bu adamla müthiş dalga geçiyor.
Karakterine gelirsek, iyi bir karakter değil. Yalnızcq gücü ve mevkiyi arzulayan bir karakter. Jenette'i kullanmaya çalışıyor ayrıca.





İşte genel karakterlerimiz bunlar.
Son olarak diyeceğim şu ki, bu seriyi kesinlikle okumalısınız. Gerçekten harika bir seri. Gizem konusunda hiç sıkılmayacaksınız. Seri ilerledikçe daha da gizemli bir hal alıyor. Ayrıca gizemli olduğu kadar da tatlı bir seri. Beğeneceğinize emimim.


Keyifli okumalar ♡ 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçimdeki Müzik Kitap Tanıtımı ve Özeti

Ansatsu Kyoushitsu

Çeşitli Türlerden Webtoon Önerileri

Çalıkuşu Dizi ve Kitap Tanıtımı

Beware of the Villainess (Tanıtım)