Beware of the Villainess (Tanıtım)



Herkese merhabaaa! 

Canınız mı sıkıldı? 

O halde neşenizi yerine getirecek, terapi gibi harika bir webtoon tanıtacağım sizlere!

Beware of the Villainess! 


Terapi gibi gelecek bu webtoon size. Diğer kanserlik seriler gibi değil yani, rahat olun. 😅Aksine, aşırı eğlenceli ve kendini sevdiren bir seri. Gerek çizimiyle, gerek konusuyla, en çok da başrolün tavırlarıyla müthiş bir webtoon. 


Haydi konuya geçelim o zaman. Bu müthiş webtoonu sizlere tanıtmak için sabırsızlanıyorum! 


Bir romanın kötü karakteri oldum! Peki bundan nefret ediyor muyum? Hayır! Oldukça hoş buluyorum. Bir Dük’ün kızıyım; işi olmayan zengin biri. Böyle bir şansı nasıl kaçırabilirim?! Bu, hayatın tadını çıkarmak için en iyi şans. Novel’in ana konusuna uymayıp hayatımı nasıl istiyorsam öyle yaşamalıyım! Kötü karakter olarak uyandıktan kısa bir süre sonra, nişanlım, Novel’in erkek ana karakteri olan veliaht prensin beni aldattığına şahit oldum. Onu, başka bir leydiyi kucaklarken gördüğümde çok parlak gülümsüyordu. Gözyaşlarına boğuldum… Şakaydı, ağlamadım! Gözyaşlarım o çöp herif için harcanamayacak kadar değerli. Ağlamak yerine, “Majesteleri siz bir or*spu çocuğu musunuz?” diye bağırdım. Ferahlatıcı bir sodaymışçasına bir kişiliğe sahip olan bir ana karakter! Kadın ana karakter ezici kişiliğiyle hikayeyi tamamen reddedecek! Neden mi? Çünkü bir kızın ucuz arabalarla çevirili olması israftan başka bir şey değildir. ( Ucuz arabalar = Erkekler)


 

Tanıtımda da gördüğünüz üzere seri gerçekten aşırı eğlenceli ve hiç sıkmıyor. Tam kafa dağıtmalık ve stres atmalık. 

Güçlü kadın başrol sevenlere de tavsiye edilir. Seriyi okuyanlar birer birer Melissa fanı oluyor. 😅 Ayrıca sadece başrol de değil, yan karakterler de gerçekten kaliteli. İnanın Yona'nın sahnelerinde haykıracaksınız! 😂


E o zaman karakter tanıtımımıza başrolümüz Melissa ile başlayalımm!


Melissa Podebrat



Aslında okuduğu bir novele bir araba kazası sonucu reenkarne olan bir üniversite öğrencisidir. Hikayedeki kötü kadın karakterdir ve bir dükün kızıdır. Atılgan, cesaretli, komik, eğlenceli ve güçlü bir kişiliği vardır. Büyü konusunda hiçç yeteneği olmasa da kılıç ustalığında yeteneklidir. 

Hareketlerine ve tepkilerine bayılacaksınız! 




Yuri Elizabeth 



Yuri büyü yetenekleri olan, bu yüzden de bir baronun evlat edindiği orjinal novelin kadın başrolüdür. Hem iyi kalpli, hem de güzeldir. 

Kendisi bile Melissa fanıdır. (Spoi sayılmaz herhalde?)


Veliaht Prens Ian Basilios



Afedersiniz, ağzımı bozuyorum, tam bir şer*fsizdir kendisi. Melissa ile nişanlı olduğu halde her seferinde bilerek Melissa'nın önünde başka kızlarla sarmaş dolaş oldu. Üstüne pek de kibirlidir. Bir de sözde veliaht prens olacak. Ama ülkenin başına geçse iki güne kalmaz ya tahttan indirirler ya da ülke denen bir şey kalmaz.

Peki sizce Melissa bu sal*ğa katlanır mı? Tabii ki hayır!


Nine Forton



Nine kim mi? Serinin erkek başrolü maviş kurt adamımız. Nazik, fedakar ve sadık. Kurt formu da pek tatlı. Ama diğer kurt adamlarla karanlık bir geçmişi var. Bu geçmişin sonuçlarından biri olarak da kendisi dilsiz...


Yona Whitefall



Yona aslında düşmüş bir soylu. Ama hiç öyle gözükmüyor. Melissa'nın hizmetçisi ve sadık sırdaşı. Çekingen değil ve klasik hizmetçi gibi de değil. Yona klasikleri aşmış bir yan karakter. 

Hayat felsefesi: Para, para ve daha çok para!

Bu karakterle inanın o kadar çok kahkaha atacak, haykıracaksınız ki anlatamam! Müthiş bir karakter.



Jake Podebrat



Melissa'nın küçük erkek kardeşi. Bir keskin nişancı ve veliaht prensin arkadaşı. Bu karakter de orjinal kitabın 4 başrol erkeğinden. Kitabın diğer başrolleri gibi o da Yuri'ye aşıktır ve sözde onu korumak amacıyla gizli gizli onu takip eder. Soğuk bir kişiliği vardır. Utangaçtır ve insanların arasında olmayı, ya da konuşmayı sevmez. 

Ayrıca Jake tüfeği Monica'ya oldukça düşkündür. Okuyunca ne seviyede düşkün olduğunu anlayacaksınız. 🤣

 


Jack Forton


Kurt adam kabilesinin en güçlü ikinci kurt adamıdır. Patavatsız ve kabadır. Ama içinde iyi bir çocuk var. Bu karakter de novelin 4 erkek başrolündendir. 




Peacock Melody


Peacock Melody. Bir milyarder. Takıntılı bir şekilde Yuri'ye aşık. Görseldeki gibi iyi görünüyor olabilir. Fakat bu maskenin altında bir psikopat yatıyor. 


Genellikle göreceğiniz karakterler bu şekilde. Melissa gibi bir başrol bulmak da oldukça zor. Okumaya başladığınızda daha ilk bölümden mükemmel sahnelere tanık olacak, tepkilere hayran kalacaksınız. 


Size okumak için link de vereyim bari, hiç uğraşmadan okuyun. 

Beware of the Villainess


*Görsellere tıklayarak daha net görebilirsiniz.

*Seriyi hayalistic.com ekibi çevirmiştir. Bu yüzden çevirmen notları da onlara ait. 


*Başka bir sahneden

Son olarak, eğer okumaz iseniz çok şey kaybedeceğinizi de söyleyeyim. 

Başka bir tanıtımda görüşmek üzere!


Keyifli Okumalar! 





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçimdeki Müzik Kitap Tanıtımı ve Özeti

Ansatsu Kyoushitsu

Çeşitli Türlerden Webtoon Önerileri

Who Made Me A Princess - Tanıtım

Çalıkuşu Dizi ve Kitap Tanıtımı