Spy x Family

 



Herkese merhabaa! Uzun zamandır tanıtım atamadık maalesef. Zaman çok hızlı geçiyor, ve ayak uyduramıyoruz ne yazık ki.. Fakat bu sefer klasik webtoon tanıtımlarımızdan farklı bir şeyle geldim. 

Bugün sitemizin ilk manga tanıtımını sunuyorum!


Sizlere çok zevkli, eğlenceli ve her bölümünde yüzünüzde hoş bir gülümseme bırakacak bir seri önereceğim. 



Spy x Family



Öncelikle yine serimizin konusu ile başlayalım. 

İlk olarak sizlere serinin kendi tanıtımını vereyim. Sonra da kendi yorumumu vereceğim. 

Serinin tanıtımı:

Kod adı ‘Alacakaranlık’ olan bir casus; iki blok arasındaki sürtüşmeyi durdurmak ve barışı sağlamak adına bir görev almıştır. Aldığı bu görevde Alacakaranlık geçmişiyle yüzleşecek ve yapmaya kaçındığı şeyleri yapmak zorunda kalacaktır. Kod Adı ‘Dikenli Prenses’ olan kadın başrolümüz ise bir tetikçidir ve yolları Alacakaranlık ile kesicektir. Ajanlık, Aksiyon ve Birbirinden ilginç karakterlere sahiplik yapan bu mangada; ilk önce heyecana girecek, sonra bazı yerlerde içiniz ısınacak ve gülümseyeceksiniz. Tatsuya Endo’nun bu yeni hikayesinde heyecan ve aksiyon aralıksız devam ediyor.



Orjinal tanıtımda da görüldüğü üzere Alacakaranlık lakaplı ajanımıza bir görev veriliyor. 
Hikayenin geçtiği dönemde casusluk olaylarından kaynaklı olarak bekar bir kadın bile ihbar edilebiliyor. Dikkat çekmemek için de ilk görevi olarak Alacakaranlık'a 7 gün içerisinde evlenip çocuk yapma görevi veriliyor. 
Bunun üzerine Alacakaranlık (görevdeki adı ile Loid/Loyd) bir yetimhaneye gidiyor ve burada telepat kızımız Anya ile tanışıyor. Anya ise casus ve ajan olaylarına bayağı meraklı tatlı ve küçük bir kız. Zihin okuma yeteneği sayesinde kendini sevdiriyor. 
Oldukça değişik bir baba-kız ilişkisi kurulmaya başlamışken bir suikastçı olan Yor da aileye katılıyor. Loid ve Yor birbirlerinden tamamen habersiz iken telepatımız Anya bu aksiyon dolu ailede her şeyden haberdar. 

Kısacası birbirlerinin yeteneklerini ve mesleklerini bilmeyen bir casus, bir suikastçı ve her şeyi bilen bir telepattan oluşan ailemizi konu alıyor bu manga. 



*Yazıları okuyabilmek veya görsellere daha net bakabilmek için üstlerine tıklayabilirsiniz. 


Oldukça değişik bir aile olmalarına rağmen yine de çok tatlı ve uyumlular. 
Haydi şimdi karakterleri tanıyalım~




Loid Forger (Alacakaranlık) 



Kod adı ile Alacakaranlık. 
Kılık değiştirmede ustalalaşmış, oldukça yetenekli ve seçkin bir ajandır kendisi. Pek de zekidir. Çizimleri de oldukça güzel bu arada. 
Fakat ebeveyn olmak konusunda en ufak bir tecrübesi ya da bilgisi yok- 
Olsun, zamanla öğreniyor. 😂
Çocukluğu savaşın harap ettiği bir dünyada geçmiştir, bu nedenle diğer çocukların da aynı şeyi yaşamasını istemiyor ve daima barışı arzuluyor. 



Yor Briar

Kod adı Dikenli Prenses. Suikast konusunda aşırı yetenekli. Süper dövüşüyor. Zaten bir suikastçı. 😅
Kendisinden küçük 2 kardeşi var, kardeşlerini tek başına büyütmüş ve okutmuş bir karakter Yor. Kardeşlerinin ikisini de memur. 
Yor'un mesleğine bakınca erkek kardeşinin işi çok ironik ama... O karakterle tanışınca anlayacaksınız... 










Anya Forger 




Anya, minik telepat kızımız. İnsanların zihninden geçen düşünceleri duyabilmekte. Kendisi ajanlık olaylarına fln bayağı meraklı. Yor'un da, Loid'un da gerçek kimliğini biliyor. Fakat bunu saklamakta. 



Diğer karakterleri bilerek vermiyor ve şimdilik bu üç ana karakterimiz ile idare etmenizi rica ediyorum. Çünkü diğer karakterleri vermemin spoilera kaçacağını düşünüyorum ve okuyarak görürseniz çok daha fazla zevk alacağınıza inanıyorum. 









*Bilmeyenler varsa diye söyleyeyim, mangalar sağdan sola okunuyor arkadaşlar. Bu şekilde okursanız daha anlamlı olacaktır. 




Bu manga cidden oldukça hoş ve zevkli. Ayrıca mükemmel sahneler de var. Anın tadını kaçırmamak için fazla vermiyorum o sahneleri de. (O evlilik teklifini unutmak mümkün mü? 🤣) 
Bazen kahkaha atacak, bazen aksiyon dolu sahneleri bir solukta okuyacaksınız. Bazen ise yumuş yumuş olacak, bölümün sonunu yüzünüzde hoş bir tebessümle getireceksiniz. 
Ah, ayrıca manganın animesinin çıkacağı da duyuruldu. Hatta fragmanları da yayınlandı. Dilerseniz animesini bekleyebilirsiniz, ama mangasını da okumanızı öneririm. Bu zevki siz de tadın. 😁


Okuduğunuz için çok teşekkürler, başka bir öneri/tanıtım yazısında tekrar görüşmek üzere
 



Hoşçakalın~




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçimdeki Müzik Kitap Tanıtımı ve Özeti

Ansatsu Kyoushitsu

Çeşitli Türlerden Webtoon Önerileri

Who Made Me A Princess - Tanıtım

Beware of the Villainess (Tanıtım)

Princess Agents